Over mij.

 

Ik wil je via deze weg nogmaals welkom heten op de website van Paper & Lifestyle. Mijn naam is Eveline, al noemen de meeste me gewoon ’Eef’, en ik ben de eigenaresse van deze toffe shop. Op deze pagina vertel ik je iets meer over mij en waarom ik deze shop gestart ben.

Wat ik trouwens het liefste elke dag doe? Mensen blij maken met de tofste producten op het gebied van stationery, woonaccessoires, muurcirkels, tassen en meer! Naast mijn vele werkzaamheden voor deze website werk ik nog 20 uur in een winkel en uiteraard bestier ik thuis ook nog het huishouden met mijn man en twee zoons.

Wist je trouwens dat ik dol ben op braderieën? Niet alleen om er rond te neuzen naar toffe spulletjes maar ook om de items uit mijn shop te verkopen. Op een braderie zijn genoeg mensen die opzoek zijn naar leuke items voor in huis of een tof cadeautje.  

 

Het verkopen zit op de een of andere manier ‘gewoon’ in mijn bloed. Zeker wanneer ik op een braderie direct contact heb met mijn eventuele klanten. Met mijn producten wil ik graag mensen helpen en zo is in 2018 ook Paper & Lifestyle ontstaan, op die manier kan ik veel meer mensen blij maken. En dat, dat is wat ik het liefste elke dag doe. Ik ben dus erg trots op het feit dat dat nu kan met mijn bedrijf!

Wist je trouwens dat ik ben gestart met het verkopen van stationery? Puur omdat ik hou van dit soort producten! Zo maak ik overal briefjes voor, dus niet alleen voor de boodschappen en mijn to-do lijstje. Mijn huis is bezaaid met briefjes. Heerlijk vind ik het. Pas later ben ik de shop gaan uitbreiden met o.a. woonaccessoires.

Ik hoop in de toekomst Paper & Lifestyle steeds verder te mogen uitbreiden, daarom wil ik graag nogmaals benadrukken: mis je iets in de shop, staat er iets niet bij of heb je een vraag over bijvoorbeeld een product? Neem dan altijd even contact met me op door een berichtje te sturen. Ik help je namelijk graag.

Ik wens je veel shop plezier in mijn shop!

 

Liefs Eveline.

 

© 2018 - 2021 Paper & Lifestyle.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel